Parkering

Välkommen till Frillesås Badförenings parkering för bilar och husbilar i Torstensvik!

GPS: N57 19 00 E12 09 11

Köranvisning: Tag av E6 avfart 57, tag höger, tag vänster i rondell, tag höger i rondell, följ vägen ner till havet.

SONY DSCStrandnära med havsutsikt och solnedgång på sommaren. Här finns WC, HWC, dusch och möjlighet att slänga dina soppåse.

Det går att bada på stranden, från klipporna eller från handikapprampen. Stranden är klassad som EU-strand. För barnen finns en lekplats i anslutning till ställplatsen. Ta gärna med grill och stolar till stranden. Använd gärna vår grillplats. Engångsgrillar slängs i speciella röda sopbehållare och övriga sopor skall slängas i de gröna sopkärlen. Hundar är välkomna och skall hållas kopplade.

Här finns många parkeringsplatser för bilar och 5 st för husbilar s k ställplatser. Varje husbilsplats är 6 meter bred och kan ta bilar upp till 11 meter långa. Platserna består av plan gräsbeläggning. Infarten till området är grusbelagd.

Avgiften för parkering är 30 kr på dagen eller 100 kr (alt. €13) för nattparkering. Du betalar när du anländer. I första hand till strandvärdarna om de finns på plats. Annars antingen via Swish till nr 123 626 16 22 (Glöm inte ange reg.nr på bilen!). Eller kontant med ett förtryckt kuvert som ligger i informationsbrevlådan. Fyll i uppgifterna och lägg i pengarna. Lägg sedan kuvertet i betalningsboxen bredvid informationsbrevlådan.

Parkeringen är tillgänglig framförallt 1 april till 1 oktober. Med reservation för vädrets makter.