Tipspromenader v7 – ny frågor och ett praktiskt tips!

Nu är tipspromenadernas frågor återigen utbytta för en ny veckas roliga promenader.

Praktiskt tips – Vi har konstaterat att mobilerna lätt tappar sin GPS-position på kartan om mobilen är avstängd mellan frågorna. Gör så här om positionsmarkören visar fel – När du går tipspromenaden visar en liten gul kvadrat (eller motsvarande markering) din position på kartan. Om din mobil går i viloläge eller skärmsläckaren startar, kan ibland positionsmarkören tappa kontakten och börja visa tokigt. Om det händer, uppdatera (ladda om) webbsidan som kartan finns på, så visar markören rätt igen efter några sekunder.

Ditt resultat från tidigare veckors tipspromenader kan du som vanligt se i menyn på startsidan.

Lycka till på promenaderna!

Se www.frillesasbadforening.se/tipspromenad för mer info.