Parkering

Välkommen till Frillesås Badförenings parkering för bilar och husbilar i Torstensvik!

GPS: N57 19 00 E12 09 11

Köranvisning: Tag av E6 avfart 57, tag höger, tag vänster i rondell, tag höger i rondell, följ vägen ner till havet.

Strandnära med havsutsikt och solnedgång på sommaren.

Det går att bada på stranden, från klipporna eller från handikapprampen. Stranden är klassad som EU-strand. För barnen finns en lekplats i anslutning till stranden. Använd gärna vår grillplats. Undvik engångsgrill, men måste du använda engångsgrill så släng den i en av de speciella röda sopbehållarna. Övriga sopor (endast hushållssopor) skall slängas i de gröna sopkärlen. Ta med övriga sopor till närmaste återvinningscentral. Vid stranden finns WC, HWC, utedusch (kallvatten). Hundar är välkomna på parkeringen och promenaden (ej på lekplats och strand) och skall alltid hållas kopplade.

Här finns många parkeringsplatser för bilar och 5 st för husbilar s k ställplatser. Varje husbilsplats är 6 meter bred och kan ta bilar upp till 11 meter långa. Platserna består av plan gräsbeläggning. Infarten till området är grusbelagd.

Under vinterhalvåret är servicen begränsad.

Avgifter och betalsätt
Parkeringen är avgiftsbelagd året runt, dygnet runt.

För bilar och motorcyklar gäller följande (exkl. serviceavgift från SMS Park):

  • Mintaxa: 3 kr
  • Första timmen: upp till 10 kr
  • Över en timma (dagsparkering): 30 kr
  • Årsparkeringstillstånd 200 kr. Gäller endast medlemmar. Tillståndet är digitalt. Beställ på www.frillesbadforening.se/arsparkeringskort.

För husbilar gäller följande (exkl. serviceavgift från SMS Park):

  • 100 kr per dygn (årsparkeringstillstånd gäller ej)

Avgiften erlägges genom att använda mobilen. Det finns ingen p-automat på plats så du kan inte erlägga avgift med kontanter eller kreditkort. Antingen laddar du ned appen ”SMS Park” som gör det väldigt enkelt att starta och avsluta en parkering. Eller så skickar du ett SMS. Läs på skyltarna vid parkeringen för mer information. En gång per månad får du sedan en faktura med en sammanställning på alla dina gjorda parkeringar. Läs mer om hur appen m.m. fungerar här: www.smspark.se/kundservice.

OBS! Efter att du laddat ned appen och registrerat dig, så gå in på ”Konto” och ”Betalsätt” och välj hur du vill ha din faktura. Om du inte väljer något kommer du att få en pappersfaktura med faktureringsavgift 25:-. Alla andra betalsätt är utan avgift. 
Du kan även välja betalsätt på sms-parks hemsida.

Har du årsparkeringstillstånd från Frillesås Badförening så parkerar du när du vill och hur länge du vill, utan att betala varje gång. Beställ här: www.frillesbadforening.se/arsparkeringskort.

Drift & övervakning  
Parkeringen hanteras och övervakas av Smart Parkering AB. Har du frågor eller synpunkter, kontakta dem här: www.smartp.se/kontakta-oss.