Parkering

Välkommen till Frillesås Badförenings parkering för bilar och husbilar i Torstensvik!

GPS: N57 19 00 E12 09 11

Köranvisning: Tag av E6 avfart 57, tag höger, tag vänster i rondell, tag höger i rondell, följ vägen ner till havet.

Strandnära med havsutsikt och solnedgång på sommaren.

Det går att bada på stranden, från klipporna eller från handikapprampen. Stranden är klassad som EU-strand. För barnen finns en lekplats i anslutning till stranden. Använd gärna vår grillplats. Undvik engångsgrill, men måste du använda engångsgrill så släng den i den för ändamålet speciella röda sopbehållaren. Matavfall slängs i matåtervinningsbehållaren. Glasspapper, pizzakartonger, plastpåsar, osv. skall slängas i den stora sopbehållaren. Ta med övriga sopor (t ex glasflaskor, trasiga solstolar, trasiga parasoll) till närmaste återvinningscentral. Vid stranden finns WC, HWC, utedusch (kallvatten). Hundar är välkomna på parkeringen och promenaden (ej på lekplats och strand) och skall alltid hållas kopplade.

Här finns många parkeringsplatser för bilar och 5 st för husbilar s k ställplatser. Varje husbilsplats är 6 meter bred och kan ta bilar upp till 11 meter långa. Platserna består av plan gräsbeläggning. Infarten till området är grusbelagd.

Under vinterhalvåret är servicen begränsad.

Avgifter och betalsätt
Parkeringen är avgiftsbelagd året runt, dygnet runt.

För bilar och motorcyklar gäller följande (exkl. ev. serviceavgift från EasyPark):

För husbilar gäller följande (exkl. ev. serviceavgift från EasyPark):

  • 100 kr per dygn (årsparkeringstillstånd gäller ej)

Avgiften erlägges genom att använda mobilen. Det finns ingen p-automat på plats så du kan inte erlägga avgift med kontanter eller kreditkort. Antingen laddar du ned någon av de appar som är tillgängliga och som gör det väldigt enkelt att starta och avsluta en parkering. Eller så skickar du ett SMS. Läs på skyltarna vid parkeringen för mer information.

Har du årsparkeringstillstånd från Frillesås Badförening så parkerar du när du vill och hur länge du vill, utan att betala varje gång. Beställ här: www.frillesbadforening.se/arsparkeringskort.

Drift & övervakning  
Parkeringen hanteras och övervakas av Smart Parkering AB. Har du frågor eller synpunkter, kontakta dem här: www.smartp.se/kontakta-oss.