Årsparkeringstillstånd fr o m 1 maj 2023

OBS! Viktigt! SmartPark-appen gäller t o m 2023-04-30. Fr o m 2023-05-01 gäller ePark-appen!

Det innebär att fram till och med 30 april använder du SmartPark för ditt tillstånd och från 1 maj använder du ePark! (se http://frillesasbadforening.se/dt/ för hantering av ditt tillstånd i SmartPark)

Efter att du har beställt och betalt för ett årsparkeringstillstånd, så kommer du att få ett mail till dig på den e-postadress som vi har noterat på dig i medlemsregistret. Mailet kommer att innehålla inloggningsuppgifter för både ePARKs app och ePARKs portal, där du kan registrera/ändra registreringsnummer på ditt/dina årsparkeringstillstånd.

OBS! Du behöver dock själv lägga till / uppdatera din bils registreringsnummer på tillståndet INNAN du parkerar!

Detta gör du på något av följande två sätt:

  • Om du har en smart mobil, så laddar du ner ePARK-appen (som har denna symbol)  antingen i Apple App Store eller Google Play. Därefter startar du appen och anger inloggningsuppgifterna du fick i mailet från ePARK. Gå in under Tillstånd och ändra regnr på tillståndet genom att klicka på ’penn-symbolen’. Klart! – Nu kan du parkera!
  • Har du ingen smart mobil, så använder du istället ePARKs portal på webben www.epark.se. Logga in med inloggningsuppgifterna du fick i mailet från ePARK. Gå in under fliken Parkeringstillstånd. Klicka på ’penn-symbolen’. Registrera/ändra registreringsnummer och klicka sedan på den gröna knappen med bocken på. Klart! – Nu kan du parkera!

Frågor och svar

Jag har inte fått något mail från ePARK med mina inloggningsuppgifter – Vad gör jag? Kontrollera först att mailet inte landat i din mapp för skräppost. Om det inte finns där, så skickar du ett mail till oss på kassor@frillesasbadforening.se. Ange att du inte fått något mail från ePARK, så hjälper vi dig vidare.

Jag vill använda min andra bil ner till stranden – Hur ändrar jag reg.nr? Om du använder olika bilar ner till Torstensvik, så ändrar du enkelt registreringsnumret på årsparkeringstillståndet genom att använda appen eller webben enligt ovan INNAN du parkerar.

Jag vill parkera flera bilar samtidigt – hur gör jag? Självklart kan du också köpa fler än ett (1) årsparkeringstillstånd om du vill parkera flera bilar samtidigt. Beställ enkelt via www.frillesasbadforening.se/arsparkeringskort. Ange att du vill ha ytterligare årsparkeringstillstånd.

Jag har frågor om hur jag använder ePARK-appen eller ePARK-portalen på webben – Vem kontaktar jag? Du är alltid välkommen att kontakta Star Parks kundservice – du hittar kontaktuppgifterna på https://starpark.se/#Contact-Us.

Som tidigare gäller årsparkeringstillstånd inte för husbilar!